Oluemme

Juodaan nautinnolla ja kohtuudella

Kolin Panimon klassikot


Brunette 7.1% 

Brunette

Korkean käymisasteen ruskea olut. Punertavan värinen, korianterilla maustettu olut, joka jälkikäy vielä pullossa. Vaahtoilee runsaasti lasiin kaataessa, mutta vaahto asettuu nopeasti. Oluen tuoksu muistuttaa vastaleivotun leivän tuoksua ja maussa on karamellin ja marjoen tunnetta. Tämä voimakas Brunette maistuu suussa pitkään

Saatavilla: hana & pullo (0.33).


Blanche 5.3%

Blanche

Baijerilaistyylinen venhnäolut ripauksella männyn makua.Tarjoillaan jäähdytettynä tulppaanilasiin, joka tarjoaa parhaat aromit. Makuaromeissa mm. korianteria ja hunajaa. Tuoksuva kesäolut teranssikauteen.

Saatavilla: hana & pullo (0.33)

Kolin Lager 4.6%

Kolin Lager

Tämä oli Kolin Panimon ensimmäisiä oluita. Tämä maltainen lager omaa hedelmäisen maun. Aurinkoisen raikas maku, jossa maistuu kuvauksellisesti juuri leikatun viljan aromi.

Tällä hetkellä ei saatavilla.


Saison 5.3%

Saison

Korkean käymisasteen olut, jossa on keltainen, hunajainen väri. Saison jälkikäy vielä pullossa ja vaahtoaa runsaasti lasiin kaadettaessa.

Saatavilla: hana & pullo (0.33).

Kol IPA 5.6%

Kol IPA

Kesäkuusta 2019 lähtien, Kolin Panimo tarjoaa vivahteikkaan ja maukkaan Indian Pale Ale -oluen. Tämä olut on parhaimmillaan lämpiminä kesäiltoina.Kol IPA -oluessa on hienostunut humalointi, joten tämä olut saattaa maistua vaikka et yleensä välittäisikään IPA-oluista.Olutta saa hanasta muutamista ravintoloista Pohjois-Karjalassa sekä Kolin Panimon kaupasta 33 cl koossa.


Belgian Ale 8.6% 

Belgian Ale

Vaalea korkean käymisasteen olut. Mausteena korianteria. Jälkikäyminen pullossa tuo vahvan prosentin mutta hienovaraisen maun.

Belgian Ale -oluessa on hieman hapan, mutta täydellisen tasapainotettu maku. Vehnän värinen Belgian Ale soveltuu erinomaisesti aperatiiviksi.

Saatavilla: hana & pullo (0.33).