Oluemme

Juodaan nautinnolla ja kohtuudella

Kolin Panimon klassikot


Brunette 7.4% 

Brunette

Meripihkansävyinen, monipuolinen Brunette tarjoaa nauttijalleen elämyksen toisensa perään. Tuoksussa todettavissa makeutta ja savuisuutta. Maussa ensin kepeää karamellia, joka kohtapuoliin taipuu miellyttäväksi marjamaisuudeksi. Kaikesta runsaudestaan huolimatta yllättävänkin kevytkenkäinen puolitumma viettelys. 

Saatavilla: hana & pullo (0.33).


Blanche 5.3%

Blanche

Belgityylinen kepeä vehnäolut. Maussa hivenen hunajaisuutta ja aavistus sitrusta. Tuoksussa voi erottaa havumetsän raikkauden. Ihanteellista terassiseuraa etenkin kuumiin kesäpäiviin, mutta sopii toki nautittavaksi milloin vain - aina halun hiipiessä pintaan.

Saatavilla: hana & pullo (0.33)

Summer Ale 5,3%

Summer Ale

Nimensä mukaisesti kesäinen ja kukkea, täyteläinen talonpoikaistyylinen ale. Aromissa hivenen mausteisuutta sekä apilaa. Elämys. Sopii mainiosti raikastamaan niin lämpimiä, kuin hieman viileämpiäkin päiviä - ympäri vuoden.


Saison 5.3%

Saison 

Pirteä, hieman hiivainen ja kuivahko sesonkijuoma vaaleiden oluiden ystäville. Mausteena käytetyt korianterin siemenet antavat makuun sitruksista kirpeyttä. 

Saatavilla: hana & pullo (0.33).

Kol IPA 5.3%

Kol IPA

Tämä huumaavan hedelmäisen tuoksun omaava, maultaan helppo ja mutkaton India pale ale on erinomainen valinta astetta katkerampien oluiden kavereille. Varsin maltillisesti humaloitu, tasapainoinen herkku tilanteeseen jos toiseenkin. 


Belgian Ale 8.6% 

Belgian Ale

Tämä vaaleankeltainen vahva ale on kiehtova sekoitus niin makean kuin happamankin sävyjä. Mannermaiseen tyyliin oluen mausteena on käytetty korianteria, mikä lisää juomaan hieman sitruksisen vivahteen. Aperitiiviksikin mitä oivallisin valinta 

Saatavilla: hana & pullo (0.33).

Dark 5,3 %                                                                  Tasting Kolin Ryynäsessä

Dark

Maltainen, paahteinen ja makeahko tumma tuttavuus. Silti raikas. Juoman rauhallisessa, täyteläisessä maussa aistittavissa myös aavistus suklaata ja jopa lakritsaa. Hetken lasissa lämmettyään aromit nousevat esiin entistäkin voimakkaammin. Luotettu ystävä hitaiden iltojen viettoon takkatulen loimussa. 

Kolin Ryynäsessä saatavilla tasting-tarjotin Kolin Panimon oluista, tule kokeilemaan!